Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titel

Vik hädan Satan; mörkrets furste
din skugga över världen råder
Vik ihop din kappa; låt solen lysa
låt jorden normaliteten hysa
Ve du usla människa, som ber
och dessutom åt mörkret ler
Vik hädan Satan
människan har tagit din plats




Övriga genrer av Magistern
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-30 16:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
djävulen och satan regerar alltjämt världen, magistern
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Magistern
Magistern