Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslan där för många år sänn kommer inte igen vad hindrar dig nu?


LEVA JAG VILL LEVA IGEN
























möt mig i tomrummet
möt mig där själen inte mäktar
kom nära, riktigt riktigt nära
när natten kommer med sin svalka
viskar själen för mig
när du vet om djuren
överge inte din dröm
släpp den inte
mellan dig och intet
leva jag vill leva igen
fånga ordet,,,,,,,,,,




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-30 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén