Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt juni månad

Långsam försvinner även denna dag
Livet klyvs itu
Dagen sänks sakta ner
Natten kommer åter tillbaka

Gatans liv saktar ner, livet i vår famn
Frukta ännu inget, vill bara vila i natten famn
Vaggas fram till gryningen återkommer

Livet sveps fram, utan någon tanke eller vilja
Bara livet flödar, pumpar
Varje ven, varje cell
Fylls åter av livet, långsamt återkommer vi till livet
Någonstans där, kommer åter gryningen
Väcker livet åter




Fri vers av jordarp@hotmail.com
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-30 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jordarp@hotmail.com