Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi börjar här och nu

ett steg
och så var vi där igen

vi försöker igen
och faller igen

vi börjar här och nu
och hoppas på mer tur
tids nog
funkar de




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-30 23:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA gäller att inte ge upp..
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson