Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finding my inner peace

Days will come
and days will go.

I will fall
but in time
I will rise again.

Finding my inner peace
it's a long way there
but some day
it will be here.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 216 gånger
Publicerad 2017-06-30 23:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat vännen..kram
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson