Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

juli


julisol
nyss var det junikväll
på Gardemoen









Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-01 00:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Utsikter till helgafton?
2017-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP