Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är lycklig just nu

Jag är lycklig just nu
för en kort stund
slutade oron inuti mig
att vrida och vända
alla är hemma
alla är trygga
det är lugnt i huset
katten sover på mattan
så är det ofta
men ändå finns det något
som rör sig i mig
ofta
min ledsagare i livet
mörka tankar
skärande oro
kalla vindar

Men just nu
för en kort stund
tystnar det i mitt inre
oförklarligt
och då är jag lycklig




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-07-01 09:15



Bookmark and Share


  Joakimnordbrandt
Hur långt är ett ögonblick av lycka?
2017-07-01

  Chawa VIP
Befriande skön känsla i texten. Kan känna igen mig själv i ord och handling. Har nyss upplevt detsamma för ett ögonblick...
2017-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om förmågan att ta till vara och njuta av de fina stunderna!
2017-07-01

  Chinor VIP
stor igenkänningsfaktor i din text. Fint att läsa...
2017-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP