Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zealandia

Ljusklot i min hand

Förgänglighetens speglar

En tyst dialog




Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-07-01 09:18



Bookmark and Share


  henke_r
Mäktiga ord ihopkomponerat med en rejäl dos galaktiskt intellekt. Snyggt!
2017-07-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Magisk haiku, med liv under ytan. Jag lärde mig också något nytt!
2017-07-01

    ej medlem längre
I stort sett varje gång jag läser något av dig, måste jag googla. :-) Nu var det Zealandia. Det finns mycket att lära varje dag och mycket under ytan ;-) att försöka förstå... :-)
2017-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra Haiku som belyser livet!
2017-07-01

    Peter Söderqvist
Fin haiku som samspelar fint med titeln. Ljusklot, förgänglighet och tystnad har en naturlig följd.
2017-07-01

    ej medlem längre
Dina rader känns fulländade, reflekterar ett vemod och det magiska med allt liv!
2017-07-01
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP