Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oljud som oljud?


Skönt och oskönt?

En rökande Karl, megafon i minareten.

störde de svenska. Fick röda i anleten.

Knip käft i ditt dass

vi vill hellre ha glass

Vi längtar till ljudet från hemglasspiketen.




Bunden vers (Limerick) av erkki
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-01 12:56



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Bra text!!!
2017-08-15

  ULJO
Kanon
2017-07-03

  RitaBrunner
Bra där!
2017-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Sitter som en smäck!
2017-07-01

  lodjuret/seglare VIP
En dill om kriver rick, tänk den som glassen fick, slicka med tunga röd, äta av kexstruten spröd, rimma o ta sig e trick.
(E nybadad)
2017-07-01
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki