Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som gräsänkling

 


Som gräsänkling
börjar jag
acklimatisera mig


Egen promenad
tur och retur Täby C


 


På den smala
asfaltstigen
blockeras vägen
av en rullator
med en äldre dam
i vackert grånat hår


 



  • Ursäkta att jag tränger mig förbi!

  • Var glad för det, svarar hon




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-07-01 11:41



Bookmark and Share


  prinscess VIP
Bra skildrat
2017-07-04

  ULJO
Man får göra det bästa av situationen
2017-07-03

  Elaine.S VIP
Underbar slutkläm :)
2017-07-02

    ej medlem längre
En text med värme och glimt i ögat!
2017-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP