Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon

Dina ögon

de är det vackraste som finns

för mig

det vackraste mina ögon har sett

dina ögon speglar din kärleksfulla själ

jag önskar att få se dem igen

dina ögon




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 480 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-07-01 15:19



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackra tankar från dig.
2017-12-03

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert med uttrycksfulla ögon...fin dikt...
2017-07-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
ögonfagert!
2017-07-23

  Alysse VIP
Ögonen är verkligen
själens spegel
Så fint skrivet!
2017-07-02

    ej medlem längre
Vacker kärleksdikt!
2017-07-01
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin