Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUMLEVINGE

Humlevinge humlevinge
liten men ej svag 
ty du lyfter humlan 
till flykt varje dag

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-01 21:11



Bookmark and Share


  ULJO
Underbart gullig text
2017-07-03

  Lars Hedlin
VACKER!
2017-07-02

  Marianne Räf
Fin å lugn liten dikt.
2017-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP