Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måsjakt

Det är en massa måsar som flyger runt huset hela tiden

helt rastlöst

Det för tanken till stadens tvåbenta invånare

och deras aktivitetsjakt

Förutom i kroppsskillnad

så är skillnaden den

att måsarna inte har någon smartphone

i sina klor




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-01 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP