Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma historia

 

 

 

 

om nätterna
tittade jag på månen
och undrade
om hon någon gång tänkte på mig

hon var vacker
som solen
jag ville titta
men det liksom sved i ögonen

mitt hjärta bultade hårt
jag kramade kudden
på spotify spelade jag samma låt
om och om igen
hon tänkte förmodligen på någon annan
för jag är alltid bara en god vän

men det hindrar mig inte från att drömma
hur ont det än gör
även om det är samma historia
tills den dagen jag dör

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-02 00:04



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Vardagligt äkta!
Du fångar känslor
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP