Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt internet är sönder.. men måste fan skriva för att må Bra.. så jag skriver på mobilen


Sanningen är blind

 Om man inte vill se sanningen som den är

så är det bäst om man kan vara  blind

om så bara när man önskar det

men till sist måste man öppna ögonen

För att inse att livet inte är så rättvist som man vill

men se verkligheten är där och den är bestämd 

så kära vänner!.. spring inte ut i natten 

för att leta efter stjärnfall  för att det finns något du önskar dig

det funkar inte så 

Ty ett stjärnfall med en önskan skall komma bara så där

då går det vägen att önska sig

något .. då slår det oftast in 

 

Önska något  vackert idag  vid skymning.

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 674 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-02 00:41



Bookmark and Share


  aol
Bra skrivet, och fint sant kommenterat där, resenär genom livet,
2017-09-03

  aol
Bra skrivet, och fint sant kommenterat där, resenär genom livet,
2017-09-03

  ResenärGenomLivet VIP
Jag har en känsla av att om man önskar något för andra, så får man sin belöning också..."ge och du får" heter det ju...fin text...
2017-07-29

  ULJO
Bra skrivet. Gillas
2017-07-03

  Lars Hedlin
Väl skapat :)
2017-07-02

    ej medlem längre
väl funnet bland mobilens knappar :)
2017-07-02

  lodjuret/seglare VIP
Finns det stjärnfall? Finns det sanning? Beskriver i alla fall känslor, som på försök. En sanning är att den som dör måste en gång ha blivit född. Kanske var det sanningen som föll, för en tjusig lögn?
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP