Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg dig

Jag såg dig

Ute i regnet

Du försvann in bland träden

När du märkte att jag iakttog dig

Jag vet att du är här

För att du hungrar efter mig

På samma sätt som jag hungrar efter dig

Jag kan känna din doft ända hit

Låt oss mötas ute på ängen

Och älska i morgondaggen

Kliva in i varandras värld




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 250 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-07-02 07:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
stor närvarokänsla i denna
2017-07-19

  Lars Hedlin
Närvarande bra!
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt