Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker

När jag är med dig är världen skön,

t o m jag känner mig vacker!

Din närvaro, är allt jag någonsin drömt,

borta är alla paniska attacker.

Sorg och smärta, för alltid fördömt,

du ser bortom mina skavanker.

Hur det kändes innan, har jag redan glömt.

Tillsammans så bryter vi nya marker.




Fri vers (Prosapoesi) av Chinor VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-07-17 07:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis som det ska vara
så bra fångat!


2017-07-18

  Valter Örn VIP
Kärlekslyckan gör en människa vacker.
Den blir till en låga som lyser upp anletsdragen.
2017-07-17

    ej medlem längre
Äkta kärlek är alltid vacker och med kärlek i blicken blir världen skön!
2017-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP