Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustration, eller någonting annat!

Jag sitter fast i ett kärr. Jag sitter fast i bojor. My minds Unleashed. Min hjärna löper. Den kan inte förstå, att det inte är så farligt, att diska disken. Tvätta tvätten. Varför kan den inte förstå, sådant som en vanlig människa förstår.

Om jag ska välja mellan dessa två saker att göra, diska eller tvätta, så vinner Tvätten.




Bunden vers av Mim
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-02 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim