Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osannolika personligheter

Osannolika människor finns

De som jag inte visste fanns

för kort tid sedan

Men en sådan finns i USA

och en sådan finns även här




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-02 10:30



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja de kryllar ju av dem! :(
2017-07-04

  Marita Ohlquist VIP
Bara att konstatera!
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP