Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbar vistelse


Nakna ord sägs
du är skön
viskas det

vi går in i varandra
fylls upp
på djupet

avslappnad bekvämlighet
uppslukad närvaro
alla sinnen berörda

vemodig känsla infinner sig
när vi skiljs åt
hoppas kunna ses igen




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 365 gånger
Publicerad 2017-07-02 11:00



Bookmark and Share


  Den Svarta Rosen
Vackert, beskrivande...
2017-07-13

  Nils-Robert
Äkta möten som lämnar längtan efter sig.
2017-07-05

  ULJO
Fin vilja i denna text. Gillas
2017-07-03

  Palett
Bra text om ett kärleksmöte.
2017-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om kärlekens olika ansikte!
2017-07-02

  Marianne Räf
Jomenvisst, vill man ses igen,
då man gillar varandra....
2017-07-02

  Quasimodo
Känns som ett nära, skönt och berörande möte som går djupt in!
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP