Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa sommars stora turbulens

Nästa sommar utbryter den stora turbulensen i samhällsmaskineriet

Först har vi Almedalen i början av Juli

Sedan är det Europride, som Sverige står som värd för

Först i Stockholm med början den 27 Juli

med fortsättning i Göteborg och med avslutning den 19 Augusti

Under tiden är det full rulle med valagitationen

och den 9 september sker riksdagsvalet

Snacka om snabba puckar !




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-02 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP