Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

socialt medium

 

lediga ord skyddas med hot

om uppsägningar

utrymmet mellan upprepningar allt mer

liknar kista sekunderna innan

kremeringen

 

tecken är fortfarande fria

ännu tillåtna

missade av tyrannen

du signalerar med vit vimpel

men alla tittar ned

 

kom och brinn du med

offra dig för det stora målet

jag kommer att resa staty över dig

ingen ska kunna skilja mellan

tyrannen och mig




Fri vers av cilax VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-07-02 13:18



Bookmark and Share


  objekt3
de mänskliga rättigheterna, serieeskt:
diktatorn hatar teckningar
kanske för att han inte kan måla i virrvarret av indoktrinering spetsade hans egna män honom i bröstet när de får syn på hans tattuering (ar)
2017-07-03

  Larz Gustafsson VIP
Jag tar avstånd från alla (andliga) medier.
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt