Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en kille

som hade en alldeles för stor kuk
För den vart så lång att han till slut var tvungen
att binda den runt sitt ena ben
Sedan dröjde det inte länge fören det stod första side stoff
i tidningen
Ung man sparkar ner vacker flicka på en öppen gata
mitt på dagen…

Det var en gång en kille!

Ken Cassel
2/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 263 gånger
Publicerad 2017-07-02 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel