Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blOmma

Väl vill du moder, dessa fria andetag 

Denna underlåtelse  av flykt 

Jag behöver aldrig springa hungrig över

kontinenten med mitt barn.

 

Jag har en bukett Lijekonvaljer på mitt bord,

vita som sagan all.

 

Min sten från bröstet lägger jag vid ditt, moder.

 

Jag låter tacksamhet sången höras högt

Det ordlösa fyllas av all deras färd deras nöd 

 

Min jojk.

 

För dem. För dem.

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-02 19:38



Bookmark and Share


  Vind
Det långt borta eländet blir nära in på och det nära varma kommer närmre... Vacker och lite sorglig lyrik, som jag tycker om.
2019-01-14

  ULJO
Så fint och bilden så vacker
2017-07-03

    ej medlem längre
vacker kärleksfull jojk
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP