Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville

Jag ville att violen skulle dofta
Och nog doftade den
Jag ville att solen skulle skina
Och visst sken den
Jag ville att frukträden skulle blomma
Och nog blommade de
Jag fick solen
Vinden och månen
Men inte dig






Fri vers av Sommarina
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-07-02 21:05



Bookmark and Share


  Fulbergarn
suck, tack
2017-10-11

  Lars Hedlin
Starkt i närvaro berör din text!
2017-07-21

  Anya VIP
Känslosam vändning i sista raden. Jaa allt kan man inte få...tänker jag.
2017-07-04

  ULJO
Vacker text med melankolisk klang
2017-07-03

  KattenKin VIP
Så fin liten dikt. <3
2017-07-03

    ej medlem längre
Så mycket vemod det bor i den här fina dikten.
2017-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text där glädjen blandas med sorg!
2017-07-02

  Linil VIP
En fin liten dikt, som har en vändning i slutet som känns omaka, men känslan förmedlas ..
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina