Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske...

Framtidens orosmoln
Vi blir rädda för varandra

Förväxlar...
Tro med brott
En med några
Några blir många
Många är alla

Historiens misstag visade oss framtidens fällor
En lärdom eller ett minne blott

Kanske vågar vi ta varann i hand






Fri vers (Fri form) av Skatanssyster
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-02 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skatanssyster
Skatanssyster