Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta


Så ont det gör

när

stjärnor slocknar

och

drömmar lägger sig att dö







Fri vers av Harriette
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-02 23:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
usch, ja, men så väl fångat
2018-04-12

  aol
Så smärtsamt vackra rader,
2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette