Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är alltid med, alltid på väg!

 

 

 

Jag var där då

jag är här nu.

 

Från tid till annan

är jag med.

 

Inget kan hålla mig borta

från tid till annan.

 

Jag är med

på evighetsvandringen.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-03 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP