Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Följ inte med stormen

Ha förmågan och stå för den du är!
Följ inte med stormen när det blåser!




Fri vers av aicha
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-05-25 18:11



Bookmark and Share


    Camillaa
Den var klockren även fast den bara bestog av två rader :)
2006-08-25

  Annmargreta
Bra skrivet Aisca! Ha det så bra.
2006-07-08
  > Nästa text
< Föregående

aicha