Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onanins vara eller icke vara


Vi sitter i solnedgången, dricker rödvin och analyserar onanins vara eller icke vara. Det kan möjligtvis anses aningen perverst när himlen brinner, men vi tycker det är nödvändigt att förstå om självknulleriet bidrar till en bättre värld eller om det är jagets fantasier.

Du tycker onani är superbra, tänder ofta stearinljus och läser dikter samtidigt som du flyger under sängen. Du förstår inte mitt resonemang om vilket politiskt ställningstagande du tar, då du är livsfarligt kåt och fullständigt skiter i vad som händer i verkligheten.

Jag är ledsen, gråter och saknar solen. Dessutom är rödvinet slut, ändå vägrar du acceptera att jag förstört drömmen du hade om mig. Inte konstigt att jag drabbas av adhd när du rakar fittan, räcker ut tungan och bygger en planet bortom mig.

_______




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-03 12:52



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det där med att brudarna råkar fittan kräver en funderare om det är av hygieniska skäl eller om de vill se oskuldsfulla än de är.Minns att när ett av mina ex hade rakat vulvan och att jag låg med henne erfors av en olustig känsla efteråt om att man knullat en minderårig.
2017-07-04

  Staffan Nilsson

Bara självknulleri ger ingenting (tror jag), men allt vi gör måste inte bidra till en bättre värld.
Så - runka måttligt!

2017-07-03

  KattenKin VIP
Andra versen faller jag speciellt för. Du gör ämnet intressant, till skillnad från ett tjackpundarpar i förtioårsåldern bakom mig i kassakön på Coop häromdagen, då höll jag på att smälla av.
No offence, det handlar om stil, och det har du!
2017-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP