Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underläge



trumvirvlar i mörkret
alla dessa närmanden
jag möter mina rädslor
men övervinner inget

bättre fly än illa fäkta

hur ska jag komma över hindren
när belöningssystemet sover

sommardepression

jag känner mig straffad
för något jag inte gjort

 




Fri vers (Fri form) av Bobski
Läst 351 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-07-03 13:08



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Min lösning är inte att rekommendera/ jag känner igen mig

Hoppas du flyger över hindret innan många många år... passerat mvh
2017-07-05

    Taly
sympati
2017-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Bobski
Bobski