Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i natten...

Hur kan det som är lätt, vara så svårt

Hur kan någon som är mjuk, slå sig så hårt?

Hur kan en som är god, göra någon illa?

Hur kan du som är vild, vara så där stilla?




Bunden vers (Rim) av Chinor VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-03 13:40



Bookmark and Share


  Stay Golden
Fantastisk!
2017-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP