Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam att älska.

Idag, tills mitt sista andetag så väntar jag på ditt samtal.
Svåra frågor kan ha enkla svar.
Tydliga känslor kan även dom kräva svåra val.
Äkta kärlek lever alltid kvar.




Bunden vers av Alexander Eklund
Läst 375 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-07-03 13:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt som berör.
2017-07-13

  Angela Bohlin VIP
Vilken underbar text...
2017-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Eklund
Alexander Eklund