Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära himmel

kära himmel

jag hör dig
jag hör din ilska på kilometers avstånd

jag ser dig
jag ser din sorg från där jag är

och jag känner dig
jag känner när du dränker mig i dina tårar

jag finns här
utan en enda aning om hur jag ska göra
för att nå dig




Fri vers (Prosapoesi) av Molnpuffar
Läst 527 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-03 16:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om himlen är arg så har den orsak att vara det.
Bibeln talar om att Gud är en Gud om dagligen vredgas.
Det skulle även jag göra i Hans ställe. Kanske t o m kräkas.
2017-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Molnpuffar