Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Grus dras bort; moder jord; hennes hår

Av gott, och av ont.
Kommer någonsin takten
att användas väl?




Bunden vers (Haiku) av Salvation Pepper
Läst 265 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-07-04 13:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
takten överlever allt
tanken slår Väl +
2017-07-06

  RitaBrunner
En mycket bra fråga!
2017-07-04

  i af apa
det kommer aldrig bli lätt
att avgöra. allt som syns i solen
kastar skuggor...
2017-07-04

  Marita Ohlquist VIP
Dessvärre tror jag inte det. Hoppas jag har fel.
2017-07-04

  ULJO
Sedan begynnelsen samma sak
2017-07-04

  KattenKin VIP
Det tränas då dagligen på begreppet, så någon gång här och där tror jag det används väl, men eftersom jag tror det sker bland folk med fötterna på jorden, så får det ingen massmedial genomslagskraft. ;)
2017-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper