Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hägringen på gungbrädan

Hägringen
på gungbrädan
började oväntat
prata om sommar,
om sand och skrivna dagar,
slutligen om stränder,
begränsningar, och om
ännu ofyllda
timglas.




Fri vers av Salvation Pepper
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-01 08:49



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vacker dikt. Bäst att inte låta dem rinna ut i sanden. Alltså dagarna.
2017-08-08

    Sefarge VIP

Dikt som en härlig
Sommarhägring
I huvet när man
Hastigt vaknar
upp efter tupp
Lur!
:)
2017-08-02

    ej medlem längre
Precis så gungar ibland livet och skrivandet, alldeles nära, kanske ogreppbart. Det finns så mycket kvar att fylla. Underbar dikt som väcker så mycket!
2017-08-02

  aol
Berörande djupt skriftat,
2017-08-01

  Nils-Robert
En dikt med mycket djup om förväntningar.
2017-08-01

  Lars Hedlin
Bra skrivit
2017-08-01

    ej medlem längre
och um. ser en
molngam rulla sig i sanden.. +
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper