Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde du?

Hennes hals var en målning av
underlagsskräm och spruckna kapillärer
Ett vandrande konstverk
och det var hans konstverk

Sönderslaget
billigt
ikeaporslin

jag var så liten




Fri vers (Fri form) av Qadira
Läst 429 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-07-03 20:01



Bookmark and Share


  objekt3
nu tänker jag på hundhalsband som tattueringar
och nittiotal
2017-07-20

  i af apa
yupp, tummen upp! tajt skrivet.
2017-07-05

  Den lilla tänkande
Gav lite rysning
2017-07-04

  Judas Ekholm VIP
Vedervärdigt vackert i all sin svarta kyla.
2017-07-04

  Oskar Styrbjörn VIP
Kallt brinnande ord.
Bravo.
2017-07-03

  vad gör jag nu
Åh, bra.
2017-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Qadira