Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-04-22 13:06


De förlorade barnen

 

 

Högt flygande

 

Med vingslag som får vinden att färdas

Härdas mot viljans drömlika skepnads tillstånd

 

Så kom en dag

En vacker sådan

Att visa möjligheterna bortom en trångbodd värld

 

Glädjens dagar och skållheta nätter sökte sig så sakteligen fram

Till de som på dem längtade i väntsalens skamvrå




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-03 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson