Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Duva som Mann vill hålla

Och så är jag där åter
i tankar som är gjorda för dig
fastän vi inte alltid svarar direkt
vet att jag alltid finns där för dig oavsett ändå

Det är lite ledsamt att inte kunna hålla om dig när jag helst vill

Om du bara kunde se dig
precis på samma sätt som jag gör
Kanske kunde du, om än bara för en sekund,
förstå att där aldrig finns något fult i dig

Jag skulle kunna falla för dig så hårt om jag bara tillät mig själv

Men vill du ha mig om jag faller,
kan jag bli bra nog för dig?
En vänskap betyder nog mera

Jag skulle aldrig förlåta mig själv om du blev sårad och jag var anledningen

Lyssna på min puls,
rätt så ofta slår den lite hårdare just för dig




Fri vers av Torkade rosor
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-03 23:33



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Du är underbar! ? påriktigt!
Och du skriver magiskt
Du berör
- hela mitt hjärta!
2017-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor