Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du underbara

Du är underbar som en kärleksdikt

men en sådan kan aldrig fullt ut 

uttrycka mina känslor för dig




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-04 00:48



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Orden och innebörden värmer mitt hjärta . Känslorna tar vid och ger mig kärlekens ört.
2017-07-05

  Chinor VIP
Vet hur det känns när orden inte räcker till.
2017-07-04

  KattenKin VIP
Så söt, och ihop med titeln, räcker gott!
2017-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP