Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILOSTUND

solstrimma klar

 på väggen sig bänkat har

jag vill ta del av dess värme

tar därför plats därme

somnar så stilla

på bänken den lilla

 




Fri vers av Wolf Wallström
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-04 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wolf Wallström
Wolf Wallström