Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompatibilitet

Människor är inte stöpta i samma form

Men ibland önskar man

att de ändå vore lite grand så




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2017-07-04 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP