Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill se dig hel...

Fina vän

Du förtjänar att va fri, från bojor som dig fängslar

fri från alla tankar, från förr som i dig ängslar

Vill hugga ner törnen, du odlat runt din boning

leda dig till källan, som kan ge förskoning

Ett barn bär aldrig skuld, det är utan försvar

Den som gjorde dig illa, var en vidrig barbar

Ligg nu här och vila, i famnen min en stund

Jag lovar att va kvar, så du kan få en blund

 




Bunden vers (Rim) av Chinor VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-04 08:41



Bookmark and Share


  Natten24
Jättefin, vacker texxt till en vän som haft de svårt (eller kanske till sig själv) du hade bra ordval, var någoot av de vackraste jag läst. fortsätt skriv för du skriver bra :)
2017-07-20

  Nils-Robert
Jättefint diktat om trösten, närheten och kärleken
2017-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP