Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgongåva

 

Morgongåvan,

är en ring gnistrande klar,

inramad som en ros,

vilar diamantens skönhet,

det är i den han har,

ristat in sin kärlek,

 

Hon trär den på sitt finger,

för att försöka fånga,

en lycka i det nya,

ännu doftar dagg,

av oskuld i hennes hår,

när hon blir hans

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-04 08:46



Bookmark and Share


  aol
Så vackert skaldat,
2017-07-10

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2017-07-04

  ULJO
Underbart vackert
2017-07-04
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP