Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perception

Vad vore livet

om man inte kunde njuta

och ta till sig

allt det sköna

som finns att se och uppleva




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-04 10:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det här skriver jag under, utan att tveka!
2017-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP