Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är enkelt att komma hem

Det är enkelt att komma hem
från en lång resa
packar upp och tvättar
vanorna väntar
vilan verkar
bilderna i minnet sorterar sig själva
till korta blänk av idyller

Så startar längtan på nytt
vägarna ropar
kom följ oss ut i världen igen




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-04 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP