Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
röda på utsidan, vita på insidan är kronbladen på äppelträden här


äppelblom

Fnissande tjejer;
den första äppelblommen
rodnar ännu ljuvt




Bunden vers (Haiku) av Florence
Läst 811 gånger
Publicerad 2006-05-25 19:28



Bookmark and Share


  [jimmy]
-

Vår i trädgården
flickor byter förtroenden
rosiga kinder
-
2008-01-16

  Jer
Bra dubbelbottnad.
Fick mig att le.
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Florence