Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt inte dina rädslor styra Låt modet vinna Viljan


Man måste ...

 

 När modet sviker mig

Upprepar jag för mig själv

Om och om igen

 

Man måste våga leva

för att dö lyckligt

 

Låt inte rädslan styra

låt modet vinna

 

För att våga dö lyckligt

Måste du leva

 

Snälla mod

Svik mig inte




Fri vers av Anna Nyman
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-08 17:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Modet är en opålitlig partner.
2017-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman