Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

körsbärsvalv

En klocka klämtar,
valvet av körsbärsblommor
singlar mot marken




Bunden vers (Haiku) av Florence
Läst 820 gånger
Publicerad 2006-05-25 19:32



Bookmark and Share


  [jimmy]
-

körsbärsblomningstid
varm vind sveper – det snöar
under träden

-
2008-01-16

  Jer
Fin målad vårhaiku.
Gillar andra och slutraden,
ser kontrastande färgar,
inbillar mig körsbärsdoft.
2007-12-28

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Mycket bra sammanlänkning! Så lite kan hålla blommorna fast vid sina kvistar, och vid livet.
2006-05-31

  Daniel_78 VIP
mmmm jag tänker i filmscener,
vackert
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Florence