Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självstannande

Långsamma laddningstider ::::::::

Kan det vara sant

A  t  t

D    e

I n t     e

L ä   n g r          e

Be    h ö v  s

Att det ständigt måste flimra under ögonlocken
till globerna rullar mot rött och rotas

 

i svart



                                  Bara för att livlösa liv bestämt
                                  att det är på det sättet det ska vara


Är det sant att vi inte längre ser
allt som tränger sig in genom telefonerna
försäljarnas avbrytande prat
bindningstider och pushnotiser

Är det sant att vi inte längre når oss själva
står oförmögna
att stänga av allt meningslöst missljud
det oerhörda som vill madrassera vår kärna

Kan det verkligen vara sant
att vi slösar bort våra liv när vi lägger oss ner
och låter flyktiga skepnader f ö r            s v i n       n   a




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-04 21:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra frågor och fyndigt skrivet.
2017-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP